ИЗЛОЖБА КОНКУРСНИХ РАДОВА

Конкурс за архитектонско-урбанистичко решење реализован је у сарадњи са Удружењем архитеката Србије, у периоду јун-октобар 2015. у две фазе. Прва фаза је обухватала претквалификацију учесника, а друга фаза израду идејних урбанистичко-архитектонских решења од стране 8 изабраних тимова.

Конкурсни задатак био је специфичан због комплексне локације и посебних прописаних услова за реализацију решења. Одговор учесника на конкурсу оцењен је веома позитивно, пристигли радови показали су квалитета и креативност.

Аутори победничког решења су Гроздана Шишовић, Дејан Милановић и Михаило Поповић, у оквиру сарадње бироа Re: ACT, Београд и Gate доо, Ваљево.

Изложба свих конкурсних радова одржава се у галерији Озон, у Узун Мирковој улици 10, у Београду у периоду 7-14. децембра 2015. године. Отварање изложбе је у уторак 8. децембра 2015. године у 18.00 сати.

Изложба и конкурс за урбанистичко-архитектонско решење део су техничке подршке Пројекту, која се финансира донацијом Европске Уније, кроз Инвестициони фонд за Западни Балкан (WBIF).

 

izlozba-bgd